Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray Seçim : Galatasaray'da seçim iptal edildi / Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak.

Galatasaray Seçim : Galatasaray'da seçim iptal edildi / Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak.. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz ve yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulüpte seçim kararı alınacak. Galatasaray spor kulübü, seçim konusunda henüz resmi bir açıklama yapmasa da trabzonspor kulübü, aralık ayında yapılması planlanan olağanüstü genel kurul'un i̇çişleri bakanlığı'nın kararı. 2021 galatasaray'da seçim ne zaman?

Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı 19 haziran'da yapılacak. Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi konusunda galatasaray kulübü ilk olarak, olağan seçimli genel kurulun 22 mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı. Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak.

Galatasaray Başkanı Cengiz'den seçim açıklaması
Galatasaray Başkanı Cengiz'den seçim açıklaması from www.kanalmaras.com
Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Geçtiğimiz günlerde galatasaray başkanı mustafa cengiz bir an evvel mali genel kurula gidip seçim yapmak istiyorum ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz ve yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulüpte seçim kararı alınacak. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde; Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. Ali fatinoğlu dursun özbek galatasaray galatasaray başkanı galatasaray başkanı kim galatasaray başkanı kim oldu galatasaray seçim galatasaray seçim sonuçları mustafa cengiz seçim. Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi konusunda galatasaray kulübü ilk olarak, olağan seçimli genel kurulun 22 mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı.

Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi konusunda galatasaray kulübü ilk olarak, olağan seçimli genel kurulun 22 mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı.

2021 galatasaray'da seçim ne zaman? Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak. Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Ali fatinoğlu dursun özbek galatasaray galatasaray başkanı galatasaray başkanı kim galatasaray başkanı kim oldu galatasaray seçim galatasaray seçim sonuçları mustafa cengiz seçim. Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı'nın tarihi resmi siteden yapılan duyuru ile açıklandı. Galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz ve yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulüpte seçim kararı alınacak. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı 19 haziran'da yapılacak. Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi konusunda galatasaray kulübü ilk olarak, olağan seçimli genel kurulun 22 mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu. 27.11.2020 15:39 | son güncelleme:

Galatasaray spor kulübü, seçim konusunda henüz resmi bir açıklama yapmasa da trabzonspor kulübü, aralık ayında yapılması planlanan olağanüstü genel kurul'un i̇çişleri bakanlığı'nın kararı. Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan dursun özbek ve mustafa cengiz başkanlık yarışı verecek. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı'nın tarihi resmi siteden yapılan duyuru ile açıklandı. Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor.

Galatasaray seçim kararı aldı, Burak Elmas adaylığını açıkladı
Galatasaray seçim kararı aldı, Burak Elmas adaylığını açıkladı from imgs.stargazete.com
Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Türk medeni kanunu ile tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, kulübümüzün olağan seçi̇m genel kurul. 13 nisan 2018, cuma 12:29. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Tarihi çok da önemli değil zaten, ha 19 mayıs ha 26 mayıs. Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. Galatasaray, i̇stanbul valiliği'nin koronavirüs tedbirleri kapsamında 28 şubat 2021 tarihine kadar olağanüstü genel kurul toplantısının yapılamayacağını açıkladı.

Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu.

Yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci toplantı 29 mayıs tarihinde yapılacak. Galatasaray seçim haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Tarihi çok da önemli değil zaten, ha 19 mayıs ha 26 mayıs. Ali fatinoğlu dursun özbek galatasaray galatasaray başkanı galatasaray başkanı kim galatasaray başkanı kim oldu galatasaray seçim galatasaray seçim sonuçları mustafa cengiz seçim. Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı 19 haziran'da yapılacak. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde; Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor. Yeni galatasaray başkanının belirleneceği seçimde iki aday mevcut. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu. Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Galatasaray seçim haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Galatasaray, olağan seçim genel kurul toplantısının 12 haziran saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Galatasaray'da seçim başladı
Galatasaray'da seçim başladı from cdn.iha.com.tr
Galatasaray başkanlık seçimlerinin yapılacağı kongre. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. 13 nisan 2018, cuma 12:29. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak. 2021 galatasaray'da seçim ne zaman?

Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor.

Galatasaray seçim haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 8 haber bulunmaktadır. Galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz ve yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulüpte seçim kararı alınacak. Mustafa cengiz yönetiminin aldığı olağanüstü seçim genel kurul toplantısı hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa ikinci toplantı 29 mayıs tarihinde yapılacak. Galatasaray, i̇stanbul valiliği'nin koronavirüs tedbirleri kapsamında 28 şubat 2021 tarihine kadar olağanüstü genel kurul toplantısının yapılamayacağını açıkladı. Galatasaray kulübü resmi internet sitesinden, olağanüstü seçim genel kurul toplantısının 19 aralık'ta yapılacağını duyurdu. Tarihi çok da önemli değil zaten, ha 19 mayıs ha 26 mayıs. Galatasaray'da başkanlık seçimi 20 ocak 2018 cuma günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul'da yapılacak. Galatasaray seçim hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray seçim haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Galatasaray spor kulübü tüzüğüne göre başkan adayı olabilmek için genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak. Son galatasaray seçim gelişmeleri ve galatasaray seçim haberleri burada. Adayların neredeyse belli olduğu seçim öncesi sarı kırmızılı taraftarlar da seçimi merakla bekliyor. Yeni galatasaray başkanının belirleneceği seçimde iki aday mevcut.